Contact: Judith de Jong  |  judith@creativity-meets-results.com |  +31 (0)6-15212495  |  www.creativity-meets-results.com

Het ontstaan van Out of Office Inspiration
 
Stel je voor, een mooi terras op het dak van een hotel in Italië, met een zonsondergang boven de zee, dagen vol  inspirerende workshops en gesprekken met toegewijde creatieve gelijkgestemden. Wij, Judith de Jong, Paul-Peter Fransen en Erik op ten Berg vonden onze eigen ervaringen op CREA zo inspirerend dat we iets vergelijkbaars in Nederland wilden organiseren. Zo ontstond in april 2018 het idee voor Out of Office Inspiration. Die eerste editie was zó geslaagd, dat we het daar niet bij laten zitten en nu een tweede editie organiseren. Je bent van harte welkom om er samen iets moois van te maken.
Out of Office Inspiration is een co-productie
 
Het idee van het 4-daagse event is dat deelnemers ook zelf iets inbrengen en niet alleen ‘consumeren’. Dat kan betekenen dat je een workshop geeft, een Sharing Circle* faciliteert, een dagopening** voor je rekening neemt of op een andere manier bijdraagt aan het programma. Wij organiseren de tijd, ruimte en de mogelijkheid om elkaar te leren kennen en elkaar te inspireren. Out of Office Inspiration kan alleen een succes worden als iedereen de intentie heeft om te 'brengen en te halen'. Voor de workshops betekent dit dat alles wat je doet en deelt 100% 'jatbaar' is. We maken het samen, voor elkaar.
Maar – zeker bij een eerste keer - niks móét, je kunt ook deelnemen aan het event als je geen workshop geeft.
* De Sharing Circle is een moment om in een kleinere groep onder begeleiding van een facilitator, te reflecteren op de dag en wat je hebt geleerd/ervaren.
** De Dagopening is een soort speelse 'warming up' voor alle deelnemers van het event.