Contact: Judith de Jong  |  judith@creativity-meets-results.com |  +31 (0)6-15212495  |  www.creativity-meets-results.com

Dag-opening
Elke dag starten we met de hele groep met de dag-opening. Daarna ben je lekker wakker en klaar voor de expo's.
Sharing circle
Iedereen neemt deel aan een sharing circle, een kleine groep om je inzichten te verdiepen en te delen.
 
Avond- en nachtprogramma's
Iedere avond zijn er programma's, die luchtiger zijn van karakter dan de expo's. Ze kunnen je kunnen helpen om te reflecteren op de dag of je juist weer iets heel anders nieuws bieden. Neem ervan waar je zin in hebt!
Dag-opening
Marjolein Hutting
Improviserend je dag starten

We starten de dag met drie vaardigheden die erg handig zijn als je een betere creatieve denker wilt worden:  In het hier en nu zijn, glorieus durven falen en ondertussen goed nadenken. We gaan spelen en we zullen ontdekken hoe we ons lichaam kunnen gebruiken om met nieuwe ideeën te komen.

Zondag 8:30 - 9:15
Remi-Armand & Linda Dorlandt
Salsa by dawn

Maak je hele lijf los met een lekkere ritmische dans. Het maakt niet uit of je daar goed in bent of niet, maar in ieder geval ben je na deze dag-opening helemaal klaar om vol energie weer allerlei nieuwe ervaringen aan te gaan en inzichten te krijgen.

Maandag 8:30 - 9:15
Christel Groenier
Bewegen als water of lastige jampot?

Taijiquan, (TaiChiChuan) staat bekend als een ontspanningsmethode, een langzame, ingewikkelde dans. We ervaren samen de basistechnieken, die eenvoudig zijn toe te passen in je dagelijks leven, bij het boodschappen doen, koken, bureauwerk, vergaderingen…

Ervaar de zachtheid en kracht van taijiquan, ervaar dat de basis ervan je dagelijks ondersteunt.

Dinsdag 9:00 - 9:45
Avond programma's
Erik, Judith & Paul-Peter
Onverwachte connecties

Zo'n eerste avond leent zich er uitstekend voor om nieuwe mensen te leren kennen. Wie is er allemaal neergestreken bij Out of Office Inspiration en welke expertises hebben we allemaal in huis? In een luchtige setting gaan we dat allemaal ontdekken.

Zaterdag 21:00 - 22:00
Bram Snel
Stille avondwandeling

Na bergen van OoO-Inspiratie is het tijd om even tot rust te komen; een moment voor jezelf. Tijdens deze wandeling hoef je, behalve wandelen, even niets. Alles is geregeld. Saai? zeker niet!

Ontspan, zet je hoofd even uit, laat je leiden door de route, je zintuigen en ervaar de kracht van de stilte.

(Afstand: ca. 5 kilometer)

Zondag 20:30 - 22:30
Erik op ten Berg
Glow in the dark Labyrinth

Heb je ooit de creatieve magie ervaren van het lopen van een labyrinth? Ja? Nee? Kom op zondagavond naar de Glow in the Dark workshop! Erik heeft in de tuin een labyrint gemaakt. We nodigen je uit om individueel, met je eigen vraag te lopen en te mijmeren. Wie weet brengt deze nacht je mooie inzichten.

Zondag 23:00 - 24:00
Ellis Wertenbroek
Een zwart-witte kijk op de dag

Iedere deelnemer snijdt z’n eigen lino van ongeveer 15 cm en beeldt een belangrijk moment of verworven inzicht van de afgelopen dag uit. Deze lino wordt samen met die van de anderen in zwart-wit gedrukt op een doek, zodat we uiteindelijk één terugblik op de dag krijgen.

Maandag 20:30 - 22:00
Sharing circles
Diverse Sharing Circle facilitators
Deel en verdiep je inzichten in een vertrouwde kleine groep

Het programma is rijk gevuld, je zult moeten kiezen aan welke workshops je deelneemt. Toch is het ook leuk om te weten wat er in de andere workshops is gedaan. Ook willen we je helpen om te reflecteren op wat je hebt geleerd. En tenslotte vinden we het fijn als iedereen zich lekker thuis voelt.

Met deze gedachten in ons achterhoofd organiseren we de Sharing Circles. Aan het eind van iedere dag kom je samen met je Sharing Circle. De groep bestaat uit een mix van alle deelnemers en wordt geleid door een facilitator.

Iedere dag om 19:30