Contact: Judith de Jong  |  judith@creativity-meets-results.com |  +31 (0)6-15212495  |  www.creativity-meets-results.com

Organisatie

Judith
de Jong

Judith faciliteert en traint groepen in workshops om de deelnemers te helpen om uit hun routines te stappen. Ze is op haar best als het lukt om mensen te laten samenwerken en ze in een spel en flow te brengen. Hoe ze dat doet? Ze biedt structuur als dat nodig is, en daagt je uit om uit je comfortzone te stappen als dat kan.

Paul-Peter
Fransen

Creativiteit stroomt bij Paul-Peter door zijn aderen. Hij weet beter dan wie dan ook hoe hij de behoeften van de klanten op tafel krijgt. Daarna hoeft hij dit alleen nog maar om te zetten in een product of dienst waar nog lang over gesproken zal worden. Appeltje eitje voor Paul-Peter.

Erik
op ten Berg

Als je denkt aan een rolmodel van een creatief leider, dan duikt automatisch Erik op in je gedachten. Het is zijn passie om mensen en organisaties te inspireren en te vitaliseren. Met zijn gestructureerde en inspirerende aanpak helpt hij om uitdagende oplossingen te vinden. Hij schroomt daarbij niet om een inkijkje te geven in zijn persoonlijke leermomenten.

Workshopleiders 2019